Selecteer een pagina

even over ons

Ondek hoe het allemaal begonnen is, waar we voor staan, waar we in geloven en wat ons drijft om te doen wat we doen.

ons verhaal en hoe het allemaal begon

 

Door passie en liefde gedreven…

Ons avontuur begon op 1 april 2012 om Ut Muuëletentje over te nemen. Doordat wij aan den lijve hadden ondervonden wat gezonde voeding, kruiden en holistische therapie met lichaam en geest kon doen kregen we een missie om dit met zoveel mogelijk mensen te willen delen.

Deze gelegenheid kwam voorbij en hebben we het ondertussen uitgebouwd op een andere locatie naar een grote volledige, gezellige natuurvoedingswinkel met onze eigen visie en missie erin.

Een visie voor een betere aarde en holistische gezondheid voor de mens. En een missie om meer en meer mensen bewust te maken op allerlei vlakken.

Een totaal plaatje met een natuurvoedingswinkel, drogisterij, koffie/theebar en een praktijk voor ostheopathie, fytotherapie, toegepaste kinesiologie, natuurvoedingsadvies en numerologie van het pentagram.

Ons Team

We zijn heel trots op ons team! Een club van professionele, enthousiaste mensen die je kan helpen op het gebied van natuurvoeding, kruiden en natuurdrogisterij. Maak hieronder digitaal kennis, maar kom zeker eens langs om ons persoonlijk te ontmoeten!

Susanne Deneer

Al enige jaren een lid van ons team. Nadat ze eerst veel levenservaring op heeft gedaan als moeder van drie kan ze je veel bruikbare tips geven en daar in veel advies. In de winkel is ze veel achter de kaas balie te vinden waar ze graag voor je een vers stuk kaas afsnijdt en/of lekker een stukje kan laten proeven.

Tilly Jacobs

Sinds 1980 al bij Ut Muuëletentje. Meegegaan in alle evoluties in Natuurvoeding. En met de nodige cursussen en alles waar ze zich mee heeft ontwikkeld geeft ze advies, maakt ze een persoonlijke thee en geeft ze inspirerende tips voor een recept. Ze staat graag in de keuken om zelf nieuwe ingrediënten en combinaties uit te proberen.

Leonie Brouwers

Met haar gastvrije skils heet Leonie je welkom. Ze is specialist in onze Australian Busch flowers. En met haar kennis in systeemwerk en bewustzijnswerk maakt ze graag een praatje om dieper met je mee te kijken wat je nodig hebt.

Nadie van den Tillaar

Deze moeder van 4 neemt haar wijsheden en gezins ervaring mee in het advies voor jou. En combineert dat met haar passie voor kruide bij ons. Zo maakt ze ook graag een thee passend bij jou.

Wim Jacobs

Na enige jaren in supermarkten gewekt te hebben en met passie een groenteafdeling gerund te hebben, zet hij de passie al enige jaren bij ons voort. Wim staat graag in de keuken en mocht je een inspirartie tip nodig hebben voor een heerlijk recept, vraag hem gerust.

Taco Zwart

Samen met Wendy eigenaar van Ut Muueletentje,maar bovenal is hij osteopaat. Zijn praktijk is gevestigd bij de winkel. Werkzaam als osteopaat kan hij een totaalplaatje voor je aanbieden. De holistische visie die hij heeft kan hij helemaal toepassen bij een osteopathisch consult om naar het gehele lichaam te kijken en dan op te sporen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Voor meer info kijk op www.osteopathiezwart.nl

Wendy Zwart

Eigenaresse van Ut Muueletentje en naast dat je haar in de winkel aantreft bedrijft ze ook haar praktijk voor kruidengeneeskunde, Energetische behandelingen, met freqentie olieën, numerologie van het pentagram en natuurvoedingsadviezen. Graag verwelkomt ze je. Je kunt bij haar terecht voor een persoonlijke kruidenthee, advies of je boekt een afspraak bij haar in de praktijk.

Rijk assortiment aan biologisch en
biologisch dynamische producten

onze producten en waar we voor staan

Z

100% Biologisch

Dat is ons streven! Dit houdt in dat onze producten vrij zijn van kunstmest, chemische bestrijdingsmddelen en genetisch gemodificeerde organismen. En de producten in droogwaren alleen onmisbare E- nummers bevatten met een natuurlijke oorsprong. Geen chemische geur, kleur en smaak stoffen. In alles rekening houden met de mens, planeet en dier.

 

Z

Fair Trade

Dat de boer, de mens een eerlijke prijs krijgt staat bij ons ook hoog in het vaandel. Niet alles heeft een fair trade logo. Maar al onze (biologisch en biologisch- dynmaische) telers/boeren krijgen een eerlijke prijs. Dat is wat ze noemen de echte pijs als je bekijkt wat alles mag kosten voor jou als consument. Dit stukje menselijkheid zit hier ook in.

Z

Hoge kwaliteit

Onze produkten zijn van hoge kwaliteit. Er worden geen concessies gedaan. Alle ingredienten zijn puur en met aandacht geteeld en/of bereid

Z

duurzaam

Oftewel gebruiken voor langere tijd; wat bij ons in het assortiment terug te vinden is in bv. herbruikbare spullen, of spullen gemaakt van recycling matrialen. Maar ook alles zoveel mogelijk geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast is duurzaam en wat bij ons assortiment terug te vinden is. 

diensten aanbod voor een gezond en vitaal leven

Bezoek ons

Beekstraat 68
6001 GJ Weert

bel ons

0495 524 497

Email ons

info@muueletentje.nl