Ons assortiment

We hebben een breed assortiment aan voedingswaren, verzorgingsproducten, versproducten, droogwaren, kruiden & thee en een natuurlijke drogisterij. Alles duurzaam, ecologisch en biologisch!

Je kunt bij ons terecht voor je complete boodschappenlijstje

De winkel is voorzien van een breed assortiment aan droogwaren, huishoudartikelen, persoonlijke verzorging, drogisterij en kruiden.  Alle versafdelingen kunt u bij ons vinden zoals; Brood en gebak, kaas, zuivel, vlees/vis en een ruim vegetarisch en veganistisch assortiment.

Alles van Biologische/Biodynamische kwaliteit. Onbespoten, zonder onnodige toevoegingen en zorg voor de aarde, de dieren en een eerlijke prijs voor de boeren. Ecologisch en duurzaam.

Wij en ons team staan klaar voor al uw vragen op gebied van voeding, kruiden en supplementen. We proberen u daar zo goed mogelijk mee te helpen met alle kennis die wij in huis hebben. De kennis van natuurvoedingsadviseurs, kruidengeneeskunde, drogisterij en ook vanuit de kennis en ervaringen als winkelier van een natuurvoedingswinkel.

… PURE PRODUCTEN, ZONDER TOEVOEGINGEN

Een bewuste manier van boodschappen doen! Dat kan in Ut Muuëletentje.
Wij streven naar een winkel met eerlijke voeding zonder toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen.
Producten van biologische of biologische-dynamische oorsprong. Onbespoten groenten en fruit, fair trade en een fijne, rustige en gezellige sfeer om in alle rust boodschappen te kunnen doen.

Benieuwd welke product categorieën we allemaal hebben?

Hieronder vind je een overzicht van alle product categorieën die we in de winkel op voorraad hebben. Heb je een specifiek biologisch of bio dynamisch product dan is er een grote kans dat we het hebben of voor je kunnen bestellen. Bel gerust even naar de winkel om te checken of jouw product categorie of specifiek product aanwezig is.

Groenten
Fruit
Zaden & noten
Zuivel
Olien
Vruchtensap & fris
Wijn & bier
Vlees & Vis
Ei(producten)
Kant & klaar maaltijden

Gefermenteerde producten
Babyvoeding
Brood & banket
Gebak
Chocolade
Verzorgingsproducten
Broodbeleg
Snacks
Schoonmaakmiddelen
Bakproducten

Cosmetica
Dierenvoeding
Geurproducten
Koffie & thee
Kruiden
Voedingssupplementen
Natuurlijke geneesmiddelen
Ontbijtproducten
Pasta en rijst
Oosterse producten

GA MEE OP TOUR DOOR DE WINKEL

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien. Of zou je het fijn vinden om meer informatie te krijgen over natuurvoeding, voedingsstromen, leefstijl of een dieet? Dan kun je mee op tour door de winkel. Je maakt een afspraak en we nemen daar de tijd voor om je te informeren.

Bezoek ons

Beekstraat 68
6001 GJ Weert

Bel ons

0495 524 497

Email ons

info@muueletentje.nl