Selecteer een pagina

onze diensten

Op weg naar een gezonde beleving op holistisch vlak. We zijn meer dan een winkel. Bij ons vind je ook; voedings advies, kruiden advies, thee op maat, ontmoetingsplek, workshops en een praktijk voor osteopathie, kruidengeneeskunde, energetische behandelingenmet freqentie olie, toegepaste kinesiologie, natuurvoedingsadvies en numerologie van het pentagram. Ontdek…

De diensten die we aanbieden…

 

Onze diensten gaan verder dan alleen boodschappen komen doen. Voor advies in voeding, supplementen en kruiden. Inspiratie in nieuwe recepten. Een praatje aan de koffietafel. En zo nog meer.

Lees hieronder wat we allemaal te bieden hebben….

Voedingsadvies

Heb je een advies nodig in je leef patroon op gebied van voeding? Worstel je om vers te koken zonder zakjes en pakjes? Wil je meer weten over natuurvoeding? Wil je graag inspiratie of een nieuw recept. Dan helpen we je graag verder. Met een natuurvoedingsadviseur en een team wat veel ervaring in natuurvoeding heeft en daar de nodige cursussen voor hebben gedaan, kunnen we u hierin adviseren. Vraag gerust in de winkel.

Kruiden/advies/workshops

Ut Muuëletentje is specialist in verkoop van losse (geneeskrachtige) kruiden. Met een heel assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden en een kruidengeneeskundige in huis kunnen we je voorzien van adviezen in hoe en wanneer je kruiden kunt gebruiken. Maar ook kunnen we uitgebreider met je kijken hoe je geneeskrachtige kruiden voor jezelf kan gebruiken middels een afspraak in de praktijk. En organineren we met tijden ook leuke interactieve workshops. Een mooie reis met de kruiden hoe ze niet alleen fysiek te gebruiken zijn, maar ook laten we je kennis maken met de energetische werking.

Ontmoetingsplek

Onze ontmoetingsplek is een gelegenheid om lekker neer te ploffen voor een drankje met eventueel iets erbij uit onze bakkerij. Onze specialisatie is glutenvrij, lactosevrij en/of vegan. Maar er is altijd iets lekkers voor iedereen. Want ook voor het ‘gewoon’ lekker is geruime keuze. Lekker; maar wel met biologische, duurzame en/of lokale ingrediënten.
Ook hebben we een grote tafel waar je mag aanschuiven voor een praatje, een spar moment of een vraag. Het heet niet voor niks ontmoetingsplek; daar waar de verbindingen, samenwerkingen en /of nieuwe ideeën mogen en kunnen ontstaan.

Kruidenthee op maat

Met het ruime assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden die we in huis hebben kun je een thee op maat laten maken. Een persoonlijke thee met advies;  door in gesprek te gaan samen en te kijken waar ondersteuning nodig is worden de kruiden samen gebracht in een thee en daar krijg je uitleg over en een kaartje waar je kruiden op vermeld staan. Of samen dieper en uitgebreider advies middels een kort consult, waar we voor een half uur tot drie kwartier samen gaan zitten en je met de bijhorende kruiden naar huis gaat. En mocht je voor een volledige sessie willen gaan in combinatie met de kruiden dan kun je een kijkje nemen verderop deze pagina bij praktijk KomPassie wat Wendy voor je kan betekenen.

En er is meer…

Bij de winkel is een praktijk gevestigd. Zie hieronder voor welke disciplines je daar terecht kan.

Osteopathie Zwart

Een praktijk voor osteopathische behandelingen.

Wat is osteopathie?
Osteopathie is een methode waarbij met manuele technieken het lichaam wordt onderzocht en behandeld. Door eerst het complete lichaam te onderzoeken, krijg ik een beeld van waar de kern van de klacht zich bevind.

Ik richt mij hierbij aan de beweeglijkheid van het bindweefsel en onderzoek zo het lichaam als een eenheid. Voor mij als osteopaat verteld niet de klacht het verhaal van de oorzaak, maar het lichaam met alle structuren.

Er wordt gezocht naar de weefsels met verminderde mobiliteit. Daarna wordt met manuele technieken geprobeerd de beweeglijkheid van deze weefsels te verbeteren en/of te herstellen. Hierdoor zullen over het algemeen de klachten afnemen.

Voor meer info en prijzen, neem een kijkje op mijn website.
www.osteopathiezwart.nl Of bel; 0626328903 en vraag vrijblijvend naar informatie.

KomPassie

Praktijk voor kruidengeneeskunde, Numerologie van het pentagram, Energetische behandelingen met freqentie olieën, toegepaste Kinesiologie en Natuurvoedingsadvies. Waar een behandeling dieper en uitgebreider kan gaan dan het advies die ze in de winkel geeft.

Ik ga met je op zoek naar handvaten om verder te komen op je levenspad; een kompas voor je te zijn. Mijn werkwijze is vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk in een brede zin van het woord. Je bent meer dan alleen een fysieke laag. Je emoties, je denken en je spirituele bewustzijn doen ook mee in het ontstaan van klachten of patronen in het leven. In een gesprek kijken we samen wat ik kan aanpakken. In een traject om samen je proces aan te gaan om alles goed uit te diepen en aan te pakken.Of een sessie om met handvaten de deur uit te gaan. Ik start altijd met een intake gesprek om mekaar te leren kennen en dan doe ik metingen met toegepaste kinesiologie; metingen middels een spiertest. (ligt ik graag toe in een kennismakingsgesprek) Van daar uit bekijken we wat nodig is om verder te gaan.

Wat zit er nog meer in mijn aanbod; Energetische behandelingen. Ik maak hierbij gebruik van freqentie oliëen, Australian Bush flowers. Dit stem ik naar behoefte af.

Ook is er een combinatie behandeling mogelijk met Osteopatie.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, of graag uitleg over mijn werkwijze, prijzen; dan kun je bellen naar; 0641236251 of mailen. Uiteraard kun je ook langs komen in de winkel. Mocht je mijzelf niet treffen dan kun je altijd terecht bij mijn team om een boodschap achter te laten.

Lezing of Workshop geven?

Graag stellen we de winkel en onze praktijkruimte beschikbaar voor lezingen en workshops. Tegen een gepaste vergoeding kunnen wij zorgen dat er een gelegenheid wordt gecreëerd voor maximaal 15 personen. Daarbij verzorgen wij koffie en thee met een versnapering.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

WEGWIJS WORDEN IN NATUURVOEDING

Krijg diepgaande info over natuurvoeding, nieuwe leefstijl, vegetarisch koken, kruiden combineren in je gerechten of andere onderwerpen waar je tegenaan loopt op gebied van voeding en kruiden. Boek een workshop vol met tips en recepten. Je start in de ontmoetingsplek met koffie of thee en een versnapering. Daar nemen we je mee in het onderwerp waar je meer over wil weten en vervolgens maken we een ronde door de winkel om de tips en uitleg voort te zetten aan de hand van de producten. 

De kracht van de natuur!

De kracht van de natuur!

Vaak staan we er niet bij stil maar er is zoveel moois te halen uit de natuur! Weerstand verhogen en je immuunsysteem versterken kun je uit de natuur halen. Bijvoorbeeld met kruiden; deze zijn niet alleen te gebruiken om te koken maar kunnen je ook ondersteunen in een...

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven lijkt voor velen een uitdaging! Maar dat hoeft het niet te zijn.  Met enkele tips en leuke inzichten kan het wellicht gemakkelijk toegepast worden.

De kracht van de kruiden

De kracht van de kruiden

Vroeger was het heel normaal om de kracht van geneeskrachtige planten te gebruiken. Maar waar zijn deze wijsheden gebleven…. Laat ze weer terug komen in je dagelijkse leven en laat je helen met deze wonderen uit de natuur.