onze diensten

Opweg naar een gezonde beleving op holistisch vlak. We zijn meer dan een winkel. Voedings advies, kruiden advies, thee op maat, ontmoetingsplek, osteopathie en natuurlijk geneeskundige praktijk. Ontdek…

De diensten die we aanbieden…

 

Onze diensten gaan verder dan alleen boodschappen komen doen. Voor advies in voeding, supplementen en kruiden. Inspiratie in nieuwe recepten. Een praatje aan de koffietafel. En zo nog meer.

Lees hieronder wat we allemaal te bieden hebben….

Voedingsadvies

Heb je een advies nodig in je leef patroon op gebied van voeding? Worstel je om vers te koken zonder zakjes en pakjes? Wil je meer weten over natuurvoeding? Wil je graag inspiratie of een nieuw recept. Dan helpen we je graag verder. Met een natuurvoedingsadviseur en een team wat veel ervaring in natuurvoeding heeft en daar de nodige cursussen voor hebben gedaan, kunnen we u hierin adviseren. Vraag gerust in de winkel.

Kruidenadvies

Ut Muuëletentje is specialist in verkoop van losse (geneeskrachtige) kruiden. Met een heel assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden en een fytotherapeut in huis kunnen we je voorzien van een advies met welke kruiden je aan de slag zou kunnen om je proces/klachten te ondersteunen.
Of wil je graag advies welke kruiden je kan gebruiken in de keuken, welke bv. passen bij welke gerecht of welke te gebruiken zijn om hun rijke inhoudsstoffen.

Ontmoetingsplek

Onze ontmoetingsplek is een gelegenheid om lekker neer te ploffen voor een drankje met eventueel iets erbij uit onze bakkerij. Onze specialisatie is glutenvrij, lactosevrij en/of vegan. Maar er is altijd iets lekkers voor iedereen. Want ook voor het ‘gewoon’ lekker is geruime keuze. Lekker; maar wel met biologische, duurzame en/of lokale ingrediënten.
Ook hebben we een grote tafel waar je mag aanschuiven voor een praatje, een spar moment of een vraag. Het heet niet voor niks ontmoetingsplek; daar waar de verbindingen, samenwerkingen en /of nieuwe ideeën mogen en kunnen ontstaan.

Kruiden thee op maat

Met het ruime assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden die we in huis hebben kunt je een thee op maat laten maken. Door in gesprek te gaan samen en te kijken waar ondersteuning nodig is kan een persoonlijke thee worden samengesteld. Wil je het iemand cadeau doen, kunnen we het mooi ingepakt meegeven. Een andere mogelijkheid is om een thee-cadeaubon te geven. Dan kan de persoon waar je het cadeau aan geeft zelf een persoonlijke thee komen samen stellen. En het bedrag is naar keuze in te vullen. Het kan uitgebreid worden met een klein kruiden consult.

En er is meer…

Bij de winkel is een praktijk gevestigd. Zie hieronder voor welke disciplines je daar terecht kan. Ook wordt deze verhuurd aan verschillende therapeuten waar ze een samenwerking mee hebben. Waaronder een homeopaat en een medium.

Osteopathie Zwart

Een praktijk voor osteopathische behandelingen.

Wat is osteopathie?
Osteopathie is een methode waarbij met manuele technieken het lichaam wordt onderzocht en behandeld. Door eerst het complete lichaam te onderzoeken, krijg ik een beeld van waar de kern van de klacht zich bevind.

Ik richt mij hierbij aan de beweeglijkheid van het bindweefsel en onderzoek zo het lichaam als een eenheid. Voor mij als osteopaat verteld niet de klacht het verhaal van de oorzaak, maar het lichaam met alle structuren.

Er wordt gezocht naar de weefsels met verminderde mobiliteit. Daarna wordt met manuele technieken geprobeerd de beweeglijkheid van deze weefsels te verbeteren en/of te herstellen. Hierdoor zullen over het algemeen de klachten afnemen.

Voor meer info en prijzen, neem een kijkje op mijn website.
www.osteopathiezwart.nl Of bel; 0626328903 en vraag vrijblijvend naar informatie.

Praktijk Wendy Zwart

Een praktijk voor natuurvoedingsadviezen, kruidengeneeskunde en healing.
Ik ga ik met je op zoek naar handvatten om verder te komen in je levenspad; een kompas voor je te zijn.
Mijn werkwijze is vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk in een brede zin van het woord. Je bent meer dan alleen een fysieke laag. Je emoties, je denken en je spirituele bewustzijn doen ook mee in het ontstaan van klachten of patronen in het leven. Ik kijk naar het geheel in een gesprek, waar we vervolgens verder kunnen gaan met toegepaste kinesiologie; metingen via een spiertest met de arm om aan je onderbewustzijn vragen te stellen. Daarmee kan ik o.a tekorten en/of aanvullingen opsporen.
Je kunt bij mij ook terecht voor een healing behandeling. Helende energie die doorgegeven mag worden wat en waar het nodig is op dat moment.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, of graag uitleg over mijn werkwijze? Dan kun je bellen naar; 0641236251 of mailen. Uiteraard kun je langs komen in de winkel. Mocht je mijzelf niet treffen dan kunt je altijd terecht bij een medewerker om een boodschap achter te laten.

Lezing of Workshop geven?

Graag stellen we de winkel en onze praktijkruimte beschikbaar voor lezingen en workshops. Tegen een kleine vergoeding kunnen wij zorgen dat er een gelegenheid wordt gecreëerd voor maximaal 15 personen. Daarbij verzorgen wij koffie en thee
Vraag naar de mogelijkheden.

Tour door de winkel?

Boek nu! En krijg diepgaande info over de gezonde producten, tips, recepten en eindig in de ontmoetingsplek met koffie of thee en een versnapering. Druk op de button voor meer informatie, de prijzen op te vragen of om meteen te boeken.

Het laatste nieuws…

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, acties, deals en nieuwe producten? Hou onze blog dan goed in de gaten, want daar gebeurt het!

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven lijkt voor velen een uitdaging! Maar dat hoeft het niet te zijn.  Met enkele tips en leuke inzichten kan het wellicht gemakkelijk toegepast worden.

De kracht van de kruiden

De kracht van de kruiden

Vroeger was het heel normaal om de kracht van geneeskrachtige planten te gebruiken. Maar waar zijn deze wijsheden gebleven…. Laat ze weer terug komen in je dagelijkse leven en laat je helen met deze wonderen uit de natuur.

De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Onze nieuwe website is vanaf heden online en daar zijn we ontzettend blij mee! Een nieuw digitaal huis voor Ut Muueletentje 🙂