onze diensten

Opweg naar een gezonde beleving op holistisch vlak. We zijn meer dan een winkel. Voedings advies, kruiden advies, thee op maat, ontmoetingsplek, osteopathie en natuurlijk geneeskundige praktijk. Ontdek…

De diensten die we aanbieden…

 

Onze diensten gaan verder dan alleen boodschappen komen doen. Voor advies in voeding, supplementen en kruiden. Inspiratie in nieuwe recepten. Een praatje aan de koffietafel. En zo nog meer.

Lees hieronder wat we allemaal te bieden hebben….

Voedingsadvies

Heb je een advies nodig in je leef patroon op gebied van voeding? Worstel je om vers te koken zonder zakjes en pakjes? Wil je meer weten over natuurvoeding? Wil je graag inspiratie of een nieuw recept. Dan helpen we je graag verder. Met een natuurvoedingsadviseur en een team wat veel ervaring in natuurvoeding heeft en daar de nodige cursussen voor hebben gedaan, kunnen we u hierin adviseren. Vraag gerust in de winkel.

Kruiden workshop/advies

Ut Muuëletentje is specialist in verkoop van losse (geneeskrachtige) kruiden. Met een heel assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden en een kruidengeneeskundige in huis kunnen we je voorzien van een adviezen hoe en wanneer je kruiden kunt gebruiken. B.V advies welke kruiden je kan gebruiken in de keuken, welke passen bij welke gerecht of welke te gebruiken zijn om hun werkzame inhoudsstoffen zoals de curcumine in curkuma om zijn hoge antioxidanten en onstekingsremmende werking. Maar ook gaan we graag uitgebreider met je kijken hoe je geneeskrachtige kruiden voor jezelf kan gebruiken middels een leuke interactieve workshop. Een mooie reis met de kruiden hoe ze niet alleen fysiek te gebruiken zijn, maar ook laten we je kennis maken met de energetische werking.

Ontmoetingsplek

Onze ontmoetingsplek is een gelegenheid om lekker neer te ploffen voor een drankje met eventueel iets erbij uit onze bakkerij. Onze specialisatie is glutenvrij, lactosevrij en/of vegan. Maar er is altijd iets lekkers voor iedereen. Want ook voor het ‘gewoon’ lekker is geruime keuze. Lekker; maar wel met biologische, duurzame en/of lokale ingrediënten.
Ook hebben we een grote tafel waar je mag aanschuiven voor een praatje, een spar moment of een vraag. Het heet niet voor niks ontmoetingsplek; daar waar de verbindingen, samenwerkingen en /of nieuwe ideeën mogen en kunnen ontstaan.

Kruiden thee op maat

Met het ruime assortiment aan (geneeskrachtige) kruiden die we in huis hebben kunt je een thee op maat laten maken. €10,00 voor een persoonlijke thee met advies;  door in gesprek te gaan samen en te kijken waar ondersteuning nodig is worden de kruiden samen gebracht in een thee en daar krijg je uitleg over en een kaartje waar je kruiden op vermeld staan. Wil je dieper naar de kruiden kijken samen die je op het momnet nodig hebt kan dit ook in een kort consult, waar we voor een half uur tot drie kwartier samen gaan zitten en je met de bijhorende kruiden naar huis gaat. Hier zijn de kosten €30,00. En mocht je voor een volledige sessie willen gaan in combinatie met de kruiden dan kun je een kijkje nemen verderop deze pagina bij praktijk KomPassie wat Wendy voor je kan betekenen.

En er is meer…

Bij de winkel is een praktijk gevestigd. Zie hieronder voor welke disciplines je daar terecht kan. Ook wordt deze verhuurd aan verschillende therapeuten waar ze een samenwerking mee hebben. Waaronder een homeopaat en een medium.

Osteopathie Zwart

Een praktijk voor osteopathische behandelingen.

Wat is osteopathie?
Osteopathie is een methode waarbij met manuele technieken het lichaam wordt onderzocht en behandeld. Door eerst het complete lichaam te onderzoeken, krijg ik een beeld van waar de kern van de klacht zich bevind.

Ik richt mij hierbij aan de beweeglijkheid van het bindweefsel en onderzoek zo het lichaam als een eenheid. Voor mij als osteopaat verteld niet de klacht het verhaal van de oorzaak, maar het lichaam met alle structuren.

Er wordt gezocht naar de weefsels met verminderde mobiliteit. Daarna wordt met manuele technieken geprobeerd de beweeglijkheid van deze weefsels te verbeteren en/of te herstellen. Hierdoor zullen over het algemeen de klachten afnemen.

Voor meer info en prijzen, neem een kijkje op mijn website.
www.osteopathiezwart.nl Of bel; 0626328903 en vraag vrijblijvend naar informatie.

KomPassie

Naast dat ik, Wendy, eigenaresse ben van de winkel heb ik ook een praktijk voor kruidengeneeskunde, Numerologie van het pentagram, toegepaste Kinesiologie en Natuurvoedingsadvies.
Ik ga ik met je op zoek naar handvatten om verder te komen in je levenspad; een kompas voor je te zijn.
Mijn werkwijze is vanuit een holistische visie, dat wil zeggen dat ik naar het geheel kijk in een brede zin van het woord. Je bent meer dan alleen een fysieke laag. Je emoties, je denken en je spirituele bewustzijn doen ook mee in het ontstaan van klachten of patronen in het leven. Ik kijk naar het geheel in een gesprek, waar we vervolgens verder kunnen gaan met toegepaste kinesiologie; metingen middels een spiertest. Een meetinstrument wat ik inzet om met je onderbewustzijn aan de slag te gaan door middel van vragen te stellen. Ook schrijf ik een pentagram uit aan de hand van je geboortedatum waar veel uit te zien is.
Helende kruiden zet ik in om je te ondersteunen in je proces. En ik zal je adviseren in wat je nog meer kan supleren, welke affirmaties je voor jezelf kan gebruiken, of de inzichten die ik tijdens de sessie krijg met je te delen. De kosten van een consult zijn €60,00 en duurt ongeveer 90 minuten. Ook is er een combinatie behandeling mogelijk met Osteopatie, dan zijn de kosten €90,00.
Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, of graag uitleg over mijn werkwijze? Dan kun je bellen naar; 0641236251 of mailen. Uiteraard kun je ook langs komen in de winkel. Mocht je mijzelf niet treffen dan kunt je altijd terecht bij een medewerker om een boodschap achter te laten.

Lezing of Workshop geven?

Graag stellen we de winkel en onze praktijkruimte beschikbaar voor lezingen en workshops. Tegen een gepaste vergoeding kunnen wij zorgen dat er een gelegenheid wordt gecreëerd voor maximaal 15 personen. Daarbij verzorgen wij koffie en thee met een versnapering.
Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Tour door de winkel?

Boek nu! En krijg diepgaande info over de gezonde producten, tips, recepten en eindig in de ontmoetingsplek met koffie of thee en een versnapering. Druk op de button voor meer informatie, de prijzen op te vragen of om meteen te boeken.

Het laatste nieuws…

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, acties, deals en nieuwe producten? Hou onze blog dan goed in de gaten, want daar gebeurt het!

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven

No waste en duurzamer leven lijkt voor velen een uitdaging! Maar dat hoeft het niet te zijn.  Met enkele tips en leuke inzichten kan het wellicht gemakkelijk toegepast worden.

De kracht van de kruiden

De kracht van de kruiden

Vroeger was het heel normaal om de kracht van geneeskrachtige planten te gebruiken. Maar waar zijn deze wijsheden gebleven…. Laat ze weer terug komen in je dagelijkse leven en laat je helen met deze wonderen uit de natuur.

De nieuwe website is online!

De nieuwe website is online!

Onze nieuwe website is vanaf heden online en daar zijn we ontzettend blij mee! Een nieuw digitaal huis voor Ut Muueletentje 🙂