even over ons

Ondek hoe het allemaal begonnen is, waar we voor staan, waar we in geloven en wat ons drijft om te doen wat we doen.

ons verhaal en hoe het allemaal begon

 

Door passie en liefde gedreven…

Ons avontuur begon op 1 april 2012 om Ut Muuëletentje over te nemen. Doordat wij aan den lijve hadden ondervonden wat gezonde voeding, kruiden en holistische therapie met lichaam en geest kon doen kregen we een missie om dit met zoveel mogelijk mensen te willen delen.

Deze gelegenheid kwam voorbij en hebben we het ondertussen uitgebouwd op een andere locatie naar een grote volledige, gezellige natuurvoedingswinkel met onze eigen visie en missie erin.

Een visie voor een betere aarde en holistische gezondheid voor de mens. En een missie om meer en meer mensen bewust te maken op allerlei vlakken.

Een totaal plaatje met een natuurvoedingswinkel, drogisterij, koffie/theebar en een praktijk voor ostheopathie, fytotherapie en natuurvoedingsadvies.

Ons Team

We zijn heel trots op ons team! Een club van profecionele, enthousiaste mensen die je kan helpen op het gebied van natuurvoeding, kruiden en natuurdrogisterij. Maak hieronder digitaal kennis, maar kom zeker eens langs om ons persoonlijk te ontmoeten!

Susanne Deneer

Al enige jaren een lid van ons team. Nadat ze eerst veel levenservaring op heeft gedaan als moeder van drie kan ze je veel bruikbare tips geven en daar in veel advies. In de winkel is ze veel achter de kaas balie te vinden waar ze graag voor je een vers stuk kaas afsnijdt en/of lekker een stukje kan laten proeven.

Tilly Jacobs

Sinds 1980 al bij Ut Muuëletentje. Meegegaan in alle evoluties in Natuurvoeding. En met de nodige cursussen en alles waar ze zich mee heeft ontwikkeld geeft ze advies, maakt ze een persoonlijke thee en geeft ze inspirerende tips voor een recept. Ze staat graag in de keuken om zelf nieuwe ingrediënten en combinaties uit te proberen.

Wim Jacobs

Na veel ervaring opgedaan te hebben in de supermarkt Retail nu bij ons team aangesloten. Hij zorgt er voor dat er een mooie ruime groente-afdeling ligt. En weet je veel tips te geven over groente. Zoals heerlijke recepten, bewaartips etc. Want naast dat hij in de winkel daar graag mee bezig is, is koken een grote hobby van Wim. Laat je inspireren.

Lidy Zegveld

Een mooie combinatie maakt Lidy met haar eigen salon (Blisz Beauty & Lifestyle) en werken bij Ut Muuëletentje. Als trainer hormoonfactor en het hebben van een natuurlijke schoonheidssalon kan ze je goed voorzien van advies en weetjes op het gebied van de huid, natuurlijke cosmetica en alles op gebied van hormonen en lifestyle.

Melanie Genuit

Op de zaterdag is deze topper te vinden. Al sinds 2010 bij ons en zich ontplooit op veel gebieden. Met haar afgeronde studies in groen en onderwijs staat ze doordeweek voor de klas, maar kun je op zaterdag nog steeds het vertrouwde gezicht zien van Melanie.

Sanne Weemers

Na schooltijd en op de zaterdag versterkt Sanne ons team. Ze zorgt dat alle rekken weer goed bijgevuld worden en dat alles weer netjes blinkt.

Vanya Weemers

Net als Sanne versterkt Vanya ons team na schooltijd en op de zaterdag. Alle rekken worden goed bijgevuld en komt de schone was weer gevouwen en wel in de kast.

Taco Zwart

Eigenaar van Ut Muuëletentje en werkzaam als Osteopaat kan hij een totaalplaatje aanbieden voor je. De holistische visie wat hij heeft kan hij helemaal toepassen bij een osteopathisch consult om geheel naar het lichaam te kijken en dan op te sporen wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Wendy Zwart

Eigenaresse van de winkel en daarnaast een praktijk voor natuurvoedingsadviezen en kruidengeneeskunde. Voor een sessie in de praktijk kun je bij haar terecht, een persoonlijke kruidenthee, maar ook kun je aan de koffietafel bij haar aanschuiven voor allerhande vragen of te sparren. Holistische kijk is haar visie, zo kun je breed naar allerhande klachten kijken.

Rijk assortiment aan biologisch en
biologisch dynamische producten

onze producten en waar we voor staan

Z

100% Biologisch

Dat is ons streven! Dit houdt in dat onze producten vrij zijn van kunstmest, chemische bestrijdingsmddelen en genetisch gemodificeerde organismen. En de producten in droogwaren alleen onmisbare E- nummers bevatten met een natuurlijke oorsprong. Geen chemische geur, kleur en smaak stoffen. In alles rekening houden met de mens, planeet en dier.

 

Z

Fair Trade

Dat de boer, de mens een eerlijke prijs krijgt staat bij ons ook hoog in het vaandel. Niet alles heeft een fair trade logo. Maar al onze (biologisch en biologisch- dynmaische) telers/boeren krijgen een eerlijke prijs. Dat is wat ze noemen de echte pijs als je bekijkt wat alles mag kost voor jou als consument. Dit stukje menselijkheid zit hier ook in.

Z

Hoge kwaliteit

Onze produkten zijn van hoge kwaliteit. Er worden geen concessies gedaan. Alle ingredienten zijn puur en met aandacht geteeld en/of bereid

Z

duurzaam

Oftewel gebruiken voor langere tijd; wat bij ons in het assortiment terug te vinden is in bv. herbruikbare spullen, of spullen gemaakt van recycling matrialen. Maar ook alles zoveel mogelijk geproduceerd of verkregen op een manier die het milieu en de natuur zo min mogelijk belast is duurzaam en wat bij ons assortiment terug te vinden is. 

diensten aanbod voor een gezond en vitaal leven

Bezoek ons

Beekstraat 68
6001 GJ Weert

bel ons

0495 524 497

Email ons

info@muueletentje.nl